čtvrtek 31. ledna 2013

Mitä on tekeillä Ovechkin? Vuonna pisteytys sata kolmas omistaja ja ei salaa kaunaa Capitals


"Täytyy tunnustaa, että minua hänen suorituskykyä ja hidas alku huolehtia. Vaikka totuttelua uusi pelijärjestelmä, mutta silti täytyy pelata paremmin "Leonsis sanoi lähes tunnin mittainen chat WTOP radioasema, jossa hän joutui vastaamaan kysymyksiin Bet 365 sekä tyytymättömät kannattajat hänen seuran.



Mutta kun Leonsis piti esittää mielipiteensä siitä, miksi pelaaja, joka on Washington sopimus vuoteen 2021 asti ja seuraavien kahdeksan vuodenaikaa hän tulee 79.000.000 dollaria, niin monet epäonnistuvat, syy löytyy. "Vastaus En tiedä. Jos olisin tiennyt mitä tehdä, haluaisin mennä George (McPhee, General Manager) ja Adam (Oates, päävalmentaja). Mutta en tiedä, Bet 365 joten se täytyy tulla heiltä. "

Ongelma ei ole nerozehranosti
"Ovieho esityksiä yllätys minulle, että aikana työsulku pelaavat KHL, joten nerozehraností se ei", sanoo Leonsis Ovečkinovo työskentelee Moskovan Dynamo, joka kolmekymmentä otteluissa kerännyt 40 pistettä. NHL ei maalin kuusi peliä ja vain kaksi Taulukko tuottavuus sijaitsee kolmannessa sata.

"Mutta Ovie itse vahvisti minulle, että KHL on jotain muuta, joka pelaa siellä laajemmin jään. Hän sanoo, että hän tarvitsee aikaa kääntyä on mukautettu NHL ei ole paljon tilaa ", sanoi Leonsis, yli jääkiekko asioita vielä sedmadvacetiletým Bet 365 hyökkääjä keskusteli hänen kesän sitoutuminen tennis kauneus Maria Kirilenkovou.

Fanit ovat vihaisia ansaitusti
Aloita kapteenin kokeillut ja Adam Oates, entinen NHL-pelaaja, joka tällä kaudella on hylännyt sen debyytti tärkein valmentaja. Ovechkin yritti siirtyä vasemman siiven oikealle, mutta koska se ei toimi, kun ajan hän palasi alkuperäiseen asentoonsa.

Žádné komentáře:

Okomentovat