čtvrtek 31. ledna 2013

Stellar Beckham allekirjoitti loppuun kauden Paris Saint-Germain. Ranska pelaa ilmaiseksi


Kulissien takana, paljon spekulaatiota, Beckham oli useita omistajia, koska Kataarit Paris SG saada että allekirjoittanut seuran kanssa.Englanti tähti lehdistötilaisuudessa kaikki huhut kiisti.

"Tulin tänne, koska ne syntyivät jotain ainutlaatuista, jotain kukaan on koskaan tehnyt. Vähiten emme tiedä. Saa mitään palkkaa, hän menee paikalliseen lasten hyväntekeväisyyteen" Beckham järkyttynyt. Vaikka suorituskyky tietyn summan, mutta mukaan luotettavista lähteistä, viikko saa € 150000.

"Se on jotain valikon kiehtoi minua, ja mitä olen todella ylpeä" salaaminen Englanti kuvake, joka on Pariisissa yllään Jerseyssä 32

Perhe seurasi häntä uteliaana liiku Ranskaan. Beckham pysyy hotellissa, kun hänen vaimonsa ja poikansa, joka muuten alkoi osallistua Chelsea Football Academy, jää Lontoossa.



Tarjoukset oli enemmän kuin uran
Sedmatřicetiletý Beckham päättyi Nordicbet kuusivuotisen sopimuksen joulukuussa Los Angeles Galaxy ja palasi Englantiin. Tuli ääni ympäri maailmaa, mutta on arveltu, että hän halusi muutaman kuukauden rentoutua ja ajatella vaihtaa lentoa aloittaa vasta kesällä. Näin hän on tullut liikkuvaa. Sanotaan, heillä oli yksitoista - Englanti alkaa ja päättyy Nordic Arabiassa.

"Olen saanut tarjouksia Euroopasta, Etelä-Amerikasta, Pohjois-Amerikka, Etelä-Afrikka, Venäjä, Kiina ja Lähi-idän ¨. Minulla on ollut enemmän kuin uran "salainen Nordicbet Beckham, hän oli valita.

"Siksi me arvostamme että valitsit meidän seuran," hän ei ole salannut tyytyväisyys Paris SG presidentti Nasser Chelaíf.

Žádné komentáře:

Okomentovat