středa 15. dubna 2015

"Se on illan paras peli Drag"

TK peli Norrköpingissä on pelannut eniten rahaa vaakalaudalla lomake V86 tähän mennessä tänä vuonna: "Tee hyvä ihmiset ympärilläni"
TK peli Norrköpingissä on ATG asianajaja, joka voitti eniten rahaa V86 tänä vuonna.
Ennen illan jättipottipelin muodossa, jossa yhdeksän miljoonaa odottavat yksittäinen voittaja, kutsuu osuma tallentaa niiden parhaat vinkit.
- Bailey Makea Grim on illan parhaat piirteet, sanoo Tomas Karlsson, joka kulkee shop Trav365.


Hieman yli kolme miljoonaa - sitähän TK peli Norrköpingissä voitti pelin muodossa V86 tähän mennessä tänä vuonna.
Kanssa, että luku on ylivoimaisesti paras maa - suurella marginaalilla.
Saat Trav365 sanoo omistaja Tomas Karlsson avain menestyksen ja voittojen myymälä tarjoaa myös illan paras liikkuu ennen jättipotti kierroksella ylitetyt välillä Solvalla Tukholmassa ja Aby Göteborgissa. Lisaa: nordicbet
"Terve"
- Minulla on hyviä ihmisiä ympärilläni, se lähinnä siksi teemme niin hyvin. On tärkeää rakentaa hyvät ihmiset heidän ympärillään, se on hyödyllistä. Vietämme paljon aikaa tähän, kaikki käytetty aika täällä ja siellä ei ole paljon aikaa muihin asioihin, sanoo Tomas Karlsson Trav365.
Miksi on niin tärkeää saada hyvät ihmiset hänen ympärillään?
- Olisinko seistä ja tehdä kaiken itse, joten se olisi erittäin raskas, minä istua ja pallotella kaiken itse, se veisi valtavasti aikaa. On todella mukava pystyä vapauttamaan tiettyinä päivinä ja tiettyihin järjestelmiin, ja luottaa siihen, että sinulla on hyvä ravi kaverit ympärilläsi. Pitäisikö sen mennä raskaan sitten vain muuttamalla muutamia ihmisiä meidän osuus pelejä. Lisaa nordicbet
"Että me elämme"
TK peli Norrköpingissä kirjattiin 165 000 dollaria V86 25. helmikuuta viikon kuluttua se oli ollut siellä 2700000 kruunua ostoksia samaan pelityyppi, ja viime keskiviikkona ne kirjataan 15000 kruunua.
- Se on ollut erittäin hyvä viimeinen kerta, ja olemme hyvässä parvissa nyt. Viime viikonloppuna pelattiin myös kerätty 150000 dollaria V75, joten rahat kuuluu nyt.
Miten reagoit asiakkaille kaikki voitot?
- He ovat onnellisia, tietenkin, ja se on aina hauskaa, kun voitamme, ei ole oikoteitä, vaan se on tulosta, joka vetää asiakkaita. Se on osa pelejä soitamme kauppoja on lunastettava, sitähän me elämme tänään.
"Naulataan kaiken"
Ennen illan jättipotti peli V86 johon yhdeksän miljoonaa odottavat yksittäinen voittaja on TK peli top tasapeliin.
- 1 Bailey Makea Grim (V86-5) me naulata kaiken tänä iltana, se on pyöreä parasta peliominaisuudet.
Voitto myymälä piikit jopa päättävässä V86 osasto.
- 4 Shadow Woodland (V86-8) on hyvä vihje mahdollisuus ja sieltä hän pystyy valumaan pois.
Mitä tehdä, jos jättipotin tänä iltana?
- Sitten se tulee puolue, niin en pidä tätä suoralta kädeltä mitä tekisin. Pieni matka, voisin kuvitella, sanoo Tomas Karlsson.
 Alla paras pelaamista kaupat V86 tähän mennessä tänä vuonna.

Lisaa: nordicbet

Žádné komentáře:

Okomentovat