pátek 24. dubna 2015

Hevonen juoksentelee leposyke saappaat

Esiintymiset ovat petollisia. Nyt seitsemän oikein massoja. Joka tapauksessa, jos
analyysi on oikea. Ja he tekevät hyvin, lähes poikkeuksetta?
Turpa kiinni, Kolgjini voittaa Olympiaravit.



Aluksi kuvittelin, että olimme siellä taas, aika toinen suosikki paraati. Nedrans. Mutta olen ollut huolimaton, eikä katseli niitä saumat, etsii virheitä ja leikellään vastus. Se tehdään nyt ja vastaus on, että on vain niin niin suosikkeja.
Ainoa jäljellä oleva ongelma on saada kuljettajat lopettaa katsomalla kertoimet hallituksen ja sokaista lågoddsaren.
Hei, sivuuttaa sitä. Voit tekin, se V75 finaaliin ja kaikki on hyvää. Jokainen, joka fegar mennä ulos. Roll up your hihat, paukutti pilttuu seinään ennen kuin mennä ulos rotuun ja kirkuu niin ihmiset vihaiseksi sika juuri ennen auton vapautetaan. Se on sota, sodan ensimmäisen palkinnon. Toinen sija on ensimmäinen häviäjä.
Jokainen särö ensimmäinen
✔ V75-1: Muista nimeni on kaikkien voittaja. Hän oli todella mukava, mutta uusin loistamaan Division II ei ole sama kuin toimittamalla kynsien V75. Häntä Uskon mitään. Tai, Oh, te vähänkin tietää mitä tarkoitan. Loput teistä sähköpostitse, että olen idiootti. Lovelock näki highexplosive uusimmat ja Spark Rick voi ajaa 1.10,5 puhdasta hulluutta.
Monster Bang on Solon Rangel. Salamannopea ja juuttunut runsaalla jäänyt Jeppas Vitun Maxi myöhemmin. Pang, joka rikkoi kaikki.
✔ V75-2: Valkoinen talo Express johtaa ympäri. Voi ehdottomasti mennä, mutta ei pankki minulle. Koska olen nähnyt Moving ke pikkuveli kuningas Sir Kir kolmessa suoraan. Täällä puhutaan hevonen juoksentelee leposyke saappaat. Sinun täytyy katsoa häntä. Claes Svensson on vähintään kaksi kytkintä vasemmalle. Hän syö Little White House elossa?
✔ V75-3: D'One v klabbet ole keskustelua minulle. Toiset ovat hyviä, mutta Walmanns uusi suuri tähti on parempi.
Kihlström lisää rangaistuksia. Liukastumisen ei.
✔ V75-4: hikinen ja kiihtyi analyysi. Ymmärtää, että tämä on, jos minun on otettava mahdollisuus. Renda L.B. ovat olleet viiden tähden kahdessa suorassa ja olen hieman sisälle, että hän voi puhaltaa lyijyä, Gordon Johnston tykkää hänen selkäänsä. Unohda myöhemmin, kun hän oli lämpöä ja oli matka, joka ei hevonen voi käsitellä. Renda on suuri ja Ingves ole nynny. Peter, paukutti seinään ennen. Sitten ajaa.
Vähintään yhtä hyvä kuin Bellfaks
✔ V75-5: Bellfaks on erittäin hyvä tähän luokkaan ja voi voittaa helposti, jos kaikki venttiilit. Mutta on olemassa joitakin muttia joka häiritsee. Onneksi löysin counteroffer tai jopa salamointia. Mjölner Comet lyöty jopa jengi alapuolella Norja eliitti myöhemmin, Mino, ja mitä niitä kutsuttiin. Hän voitti kuolemasta, ylivoimaisesti.
Hän on luultavasti yhtä hyvä kuin Bellfaks, ehkä parempi.
✔ V75-6: Tuki Justice on hevonen voittaa vuonna Olympiaravit. Hän on itse asiassa eteenpäin ja nyt se annetaan rautaa. Voi olla, että (surullinen), että hän sitoa ja niin ei enää ole. Ajatukseni on edelleen El Mago Pellini. Hän oli uskomattoman hyvä kuolemaantuomittujen karsinnat, ainakin niin rohkea kuin Maven ja nyt rotuja. Tällä Vincennes viime syksynä, hän antoi Tuki Justice ottelussa. Suorita Scamp, mutta se ei sano.
✔ V75-7: Kaunis pitkän matkan kilpailu, jossa moni voi voittaa. Kärki pysyä pohjaukseen kuningas vuonna 2014, Alfas da Vinci, kaunis kuin kuva ja niin vahva kuin Belgian Blue.

Žádné komentáře:

Okomentovat