sobota 21. března 2015

Hamburger SV - Hertha BSC

Hampurin ja Hertha kamppailee pelastaa heidät taistelemaan toisiaan satamakaupunki, siis on ripaus taistelu legendaarisen kuusi pistettä. Lemmikkieläimet liitää kiskot johtaa vain unibet kaksi pistettä, Hertha toistaiseksi kerätty yksi lisää ..

Paljon mausteinen tulee kaksintaisteluun erityisesti HSV hyökkääjä Zoltan Stieber joka tänään yrittää vedota valinta olisi ottanut johtavan joukkueensa valmentaja. Pilot Hertha Pál Dárdai on myös kamppailee Unkarin menettelystä Euro 2016 ja Stieber on osa valintaprosessia, joka oli 29. maaliskuuta kilpailee tärkeä karsinnat taistelun Kreikka. unibet - Uusi pokeriverkko, bonuksia ja rakebackia

Tänään kuitenkin vastakkain. "Se on hyvin unibet epätavallinen tilanne" hyväksytyllä hyökkääjä haastattelussa sanomalehti Hamburger Morgenpost. Se paljasti myös, että sisällyttäminen edustavan ehdokkaan oppinut suoraan Dárdai, mutta jostakin avustajia. Kunnes tässä ottelussa vain kaksi miestä eivät kommunikoi.

Tämä on toisaalta ymmärrettävää - hän todella ollut paljon, ja HSV valmentaja Josef Zinnbauer niin hyvin tietoinen. "En voi kuvitella, että olisi kiva ottelu", hän sanoi vielä. "Pikemminkin odotan paljon tiukka, sitkeä taistelu." Zinnbauer pitäisi jo olla ja Pierre-Michel Lasogga, ei todellakaan voi luottaa palveluihin Jaroslav Drobný - Tsekin maalivahdin kärsivät punaisen kortin, niin että unibet hänen välillä tikkuja toimittaa vaihtoehtoisen René Adler.

Berliinin joukkue puolestaan ​​ratkaisee mitä Ronnie. Brasilian loukkaavaa keskikenttäpelaaja maksetaan pitkään yhtenä paljon tukea, mutta tällä hetkellä vain kiillotettu piki - ja Hertha johtaja Michael Preetz on ilmoittanut, että tämä jatkuu toistaiseksi. "Ronny sai tilaisuuden unibet vastaan ​​Freiburg, mutta ei käytä sitä", sanoi Preetz. "Niiden on oltava kärsivällinen."

"Tänään meidän täytyy piki muihin soittimiin. Mielestäni ottelut vielä tulematta, kun meille tulee olemaan tärkeä osa, mutta nyt se ei ole. On kuitenkin pidettävä hyvässä kunnossa, jotta tarvittaessa auttaa joukkue", hän totesi virkailija. Hertha on nyt hyökkää toinen tähti - Dárdai vielä tänään (luultavasti) luottaa kokenut Salomon Kaloula.

Žádné komentáře:

Okomentovat