sobota 21. března 2015

Olympique Lyon - OGC Nice

Will Nice välttää laskeutuminen muodossa kentällä suosikki? Lyon valmentaja Claude Puel ympäristö tietää, mutta tänään hänen osastoilla ei kuitenkaan odoteta onnistua Gerland. Suurempi voi olla mitään yllätyksiä ..

Kokenein nykyinen Major League valmentajat tuli Lyon vuonna 2008 tehtävän vakauttamiseksi seuran ylimmässä kerroksessa Euroopan kohtauksen, ja täytyy myöntää, että yli välierissä Mestarien liigan vuonna 2010, havaittiin merkittävä saavutus; kantaa, vaan se oli paljon heikompi kolmen vuoden aikana Gerland.Muihin ansainnut Puel ole otsikkoa. Hän meni siis Nizza, jossa hän onnistui vakauttamaan seuran ja implantti häntä houkutteleva, hyökkää jalkapalloa painotetaan hallussa; Les Aiglons hänen johdollaan jopa maistaa tunnelma kausi.

Nyt kuitenkin kärsiä jälkeen onnistuneen tammikuu ovat voittaneet seitsemän kertaa peräkkäin ja viime neljä peliä eivät ole saaneet edes yhden pisteen. Viime kotiin katosi 1: 2 Guingampem siten johda liukua rautatie on nyt vain viisi pistettä. "Losing kotona Guingampem oli iso isku vasten kasvoja", sanoi loukkaavaa Universal Alassane Peruste, joka tänään, kuten Puel vastaan ​​hänen entinen elättäjien.


"Meidän täytyy päästä uudelleen. Meidän täytyy muuttaa joitakin asioita ja alkaa jälleen nousta. Vuonna Ligue 1, muutos muodot ovat luonnostaan ​​yhdessä ottelussa. Meidän tehtävämme on saada niin monta pistettä kuin mahdollista, meidän on oltava valmiita taistelemaan, ei käsitellä olosuhteissa ja oppia taas voittaa ", hän sanoi vekki.

Tämä Lyon eivät ratkaise näitä ongelmia - varsinkin kotona pelaa osastoilla Hubert Fournier partes ennen yleisö jo voittanut kaksitoista ja täytyy päästä rikkoa ennätys koti voitti neljätoista 2001/02 kausi, kun se aloitti kuuluisan seitsemän vuoden voittoputken. Kunnes 30. kierros tulee Les Gones kanssa kahden pisteen etumatka toiseksi PSG, tai jos voit käsitellä nykypäivän kaksintaistelu tulee johtamaan viikonlopun jälkeen.

Viime Lyon on esitetty tiiviisti seuranneet kaakao des olympialaisissa maaperän Marseille, joka kokosi goalless tasapeliin - vaikka Les Phoceens oli yliotteen ottelun edetessä. "Lähinnä emme halua menettää," sanoi vasen-back Henri Bedimo. "Onko Marseille menimme kolme pistettä, mutta kun voitto on mahdotonta, sinun täytyy pystyä puristaa vähintään tasapeli. Game työnsi meitä, oli selvää, että hän ymmärtää, että on tärkeää ottelua", hän sanoi.

Fournier itse myönsi, että pisteen Vélodrome tyytyväinen - hänen tiiminsä on vielä kaiken käsissään. Hän kieltäytyy kuitenkin liian aikaista puhua otsikko. "Olemme yksi viidestä ehdokkaasta Mestarien liigan", sanoi entinen valmentaja Reims. "Puhua ensimmäinen paikka on vielä liian aikaista, vielä yhdeksän peliä jäljellä pelata. Se 27 pistettä", hän sanoi. Nykyään hänen pelaajien piti leikata osia kolmen muun - Nizza, Lyon on voittanut vain kerran koko historian, erityisesti vuonna 1973. Koska keskeytetty eliitti ampuja Alexandre Lacazette voisi kuitenkin olla ongelma.

Žádné komentáře:

Okomentovat