sobota 21. března 2015

Schalke 04 - Bayer Leverkusen

Suurin hitti 26. kierroksen Bundesliigan varmasti lauantai kaksintaistelu kahden yksikköä taistelevat seinille takaamaan pätevyyden Mestarien liigan. Taulukko neljäs Schalke 04 Veltins Arena tyytyväinen kolmannen Bayer Leverkusen, jossa kodin voivat, jos voittaa spot-kiristä.

Leverkusen Jalkapallo pelaajien on nopeasti unohtaa tiistain takaisku Mestarien liigan, joka putosi viime vuoden finalisti Atléticem Madridin jälkeen rangaistuspotkukilpailun. Rangaistuspotku on osastoilla Roger Schmidtin vielä paljon harjoittelua, viisi rangaistus muuttuu jäi vain kaksi toprak kanssa Kiesslingem jopa jäänyt tavoite.

Schalke putosi pois kilpailusta jälkeen miljonääri sympaattinen suorituskyky Santiago Bernabéua jo kierroksella, ja pystyi Di Matteova ekipa koko viikon palkka huolellista valmistautumista yksi tärkeimmistä otteluista keväällä. Jos Königsblauen lauantai-iltana ei läpäissyt vastustajan ja myös väliseinät takuu kelpoisuus Mestarien liigan pitäisi he muuttivat pois huimat kuusi pistettä ja Italian valmentaja ei halua myöntää.


"Se tulee olemaan taistelu kuusi pistettä", sanoi Roberto Di Matteo. "Kotona olemme onnistunut, fanit seisoo takana ja se on varmasti pieni etu", hän myönsi. Schalke niiden stadionin tällä kaudella on menettänyt vain kerran - joulukuussa Kölniin. Gelsenkirchen, esimerkiksi pystyi voittamaan Wolfsburg, Dortmund tai piirtää 1: 1 Bayern München.

Königsblauen mutta se puuttuu keskeinen toimija - tukea takarivissä ja kapteeni Benedikt Höwedes kirja on palvella virkkeen keltaista korttia. Paitsi Joël Matip niin stoperské pari luultavasti rakentaa Matija Nastasić. Ulkopuolella ovat pelin myös Draxler, Farfán, Kirchhoffin, Obasi, Sam ja maalivahdit Fährmann kanssa Gieferem. Pylväät ovat siis toistuvat Wellenreuther Timon, joka viime viikolla sen kaksi epävarma tukitoimien osaltaan menetys pistettä vastaan ​​Hertel. "Uskon häntä. Viikolla meillä on ollut hyvä keskustelu, ja olen varma, että Timon osoittaa hyvää suorituskykyä", sanoi Di Matteo.

Italian strategi kenties myös tehdä ilman paras maalintekijä, Kamerunin Maxim Choupo-Moting on viruu ongelmien vuoksi hänen vasikka. Tämä Roger Schmidt on sekä heidän desetigólové Kanuunat - Bellarabiho Sone käytettävissä ja voidaan käyttää vain duo Jedvaj - Kruse. Ongelmia vaivannut reisilihaksen jälkeen tyhjentävä Madrid draamaa keskikenttäpelaajaa Lars Bender, jonka lanseeraus päätettiin juuri ennen peliä.

Žádné komentáře:

Okomentovat