pátek 24. dubna 2015

Asiantuntijat: Ne eivät ole mitään mahdollisuutta, että CL semis

Rempseä kaksintaistelu Barcelona ja Bayern München - ja helppo matka Real Madrid lopullinen.
Joten tulee välierissä Mestarien liigan tulla mukaan kertoimet.
- Nyt todellinen "yksinkertainen" resistanssi Juventus, sanoo Henrik Holm Nordicbet.

Tuskin on pallot lotossa kulhoon heittää valmiiksi ennen semifinaali kohtaaminen Barcelona ja Bayern Münchenin puhuttu "moraalinen finaali."
Kun kaksi jättiläistä nyt tapaavat Mestarien liiga on katalaanit painiketta kertoimet suosikki yritykset.
- Barcelona aloitti kauden hieman puoli huonosti, mutta se on ollut uskomaton peli vuonna 2015 ja on oikeutetusti suosikki kotiin hienoimmista jalkapallo kolhuja (2,90), joskin tuskin. Kun Messi, Suarez ja Neymar huippukunnossa, se målgaranti klo Barça riippumatta vastuksen, sanoo Henrik Holm Nordicbet.
- Bavaria on, kuten tavallista kiinteä tiimisi ja koneita, jotka on lähes lyömätön, kun he saavat kaiken paikallaan. Vapisi kuitenkin ensimmäisessä kokouksessa vastaan ​​Porto ja on olemassa joitakin, joskin pieniä kysymyksiä joukkueen puolustava linja, sanoo NordicBets Erik Wännström.
"Pitää Real Madrid niin selkeä suosikki"
Muissa semifinaali tekee Juventus ja Real Madrid varten loppukohtaus.
Italialaiset kuitenkaan ole mahdollisuutta järkyttää Cristiano Ronaldo & co. Kaikki yritykset ovat Madrilènes kuten jättiläinen suosikki.
- Olemme Real Madrid niin selvä suosikki. Aivan kuten Bayern näki Real hirveän vahva ulos viime syksynä, mutta on menettänyt muotonsa 2015. Juventus muistuttaa hieman Atlético Madrid Real tyrmäsi neljänneksellä, sanoo Holm ja takana on Alex Zachrisson Betsafe:
- Juventus, 12 vuoden jälkeen, lopulta selvisi CL semi uudelleen. Uskomme kuitenkin, tarina päättyy sinne. Heillä on ollut hieman liian helppo saakka matkan välierissä, ja nyt Ancelotti jättiläiset seisoo toisella puolella se on vaikea tehtävä italialaiset.
"Monet fotbollsentusiasters unelma"
Kuka nosta pokaalin Olympiastadion 6 kesäkuu - Kun pöly on laskeutunut, kun välierissä ja finaalissa?
Mukaan kertoimet ovat Barcelonan suosikki, vaikkakin painiketta.
- Se voi tulla El Clasico lopullinen? Oli monia fotbollsentusiasters unelma. Valtava toimijoilla, suurin peli voit ajatella jalkapallon. Meillä on Barcelona ja Real Madrid suosikeiksi mukaan kertoimet, mutta Bayern München ei pitäisi koskaan jättää huomiotta, sanoo Raúl López Valencia Nordicbet: http://genius.com/nordicbet-bonus.

Žádné komentáře:

Okomentovat