sobota 28. března 2015

Borussia Dortmund - FC Augsburg

Footballers Dortmund edelleen syventää kriisiä ja tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että kauden päätteeksi ei innostus hyvä sijainti varmasti odottanut. Kotona nyt sortunut Augsburg tuloksen jälkeen 0: 1, vaikka he soittivat puolen tunnin numeerinen etu. Suurin ongelma oli jälleen huono viimeistely ja Mestarien liigan finalisti jos 2013 ei toimi, joten hän odottaa kauden loppuun bet 365 käsittämättömän pelasta.

Borussia taulukon viimeinen paikka, jossa kuusitoista pistettä ja Hertha, Stuttgart ja Freiburg hetki on alijäämäinen kaksi pistettä. Augsburg päinvastoin edelleen unelma ja suorituskykyä jälkeen voittaa Hoffenheim teki toisen kolmen pisteen voitto peräkkäin taulukossa joten hän kiipesi neljännelle sijalle voitto kolmekymmentäkolme pistettä. Ainoa tavoite tässä kaksintaistelussa hoiti 50 minuuttia Raul Bobadilla.

Vuonna avaaminen vartin pelasi erittäin huolellisesti molemmilta puolilta. Sitten tuli ensimmäinen vakava mahdollisuus vieraille. Kun mukava pystysuora Altintop yritti maalivahti Weidenfeller přelobovat Dong-Won Ji, mutta lopulta puski hieman yli alkuun postitse. Ei yksi minuutti ja toisaalta hän pudisti Kampl. Liikkumaton ryösti pallon Klavan ja sitten siirtää Kampl että sen sijaan kulkee bet365 bonus kod pallon parempaa sijoitusta Kierrätyskeskus valittiin ampui takaisin postitse ja jäi maalia ollenkaan.

Heti sen potkut narážečce aktiivinen Reus ja vain jäi decimeters vierailevat pyhäkkö. Vuonna 26 minuuttia prováhal ihanteellinen tilaisuus lopettaa Immobile ja lopulta oli pakko kulkea Aubameyangovi. Vaikka hän ryppyiset verkkoon, mutta koska ofsajdovému tila ei tunnistettu maalia. Augsburg voisi saada johtomaalin puolen tunnin pelin, kun Altintop puski läpi pallon rangaistusalueen rajan aivan puolustaja Vergaegh.

Vieraat onnistuivat kuitenkin lopulta pääsi viiden minuutin kuluttua muuttuu puolin. Kun nedůrazu kotiin puolustava rangaistusalueella sai pallon täysin ilmainen Bobadilla, joka puhdistaa hänet avuton kodinturvajoukot. Paine Dortmund vielä nousi 64. minuutti, kun Christoph Janker veti hätäjarrua ja viimeinen puolustava pelaaja likaiset pakenevat Aubameyanga, ja ansaitusti sai suoran punaisen kortin tyhjäksi vuorattu pisteytys mahdollisuuden.

Augsburg myöhemmin tunnetusti puolustanut yli kaksikymmentä minuuttia, sitten Dortmund yritti uudelleen pelastaa tilanteen viime hetkellä. Kun Kagawa bet365 casino vasemmalta, nojaten ilmapallon Mchitarjan maalivahti Manninger aivan upea tehoisku alkoi pallon kulmapotkun. Ensimmäisessä minuutin asetettu juuri lähettänyt Mchitarjan upean syötön takana puolustus ilmaiseksi Immobileho, joka johti jopa lähellä, mutta vain Manninger. Ja kun neljännellä minuutin sarja prováhal ihanteellinen hetki lopettaa Kagawa ja myöhemmin nevymodlil tai rangaistuspotku, joten asiakkaat voivat nauttia erittäin onnellinen voitosta.