sobota 28. března 2015

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg

VfL Wolfsburg teki toisin ottelussa Bayern München, vain kerran, mikä johtaa Baijerin iso seura menettää toinen paikka on vielä kahdeksan pistettä.

Wolves näytti olevan hyvässä kunnossa, mutta vastaan ​​Frankfurtissa, joka viimeisellä kierroksella päinvastoin, neljä maalia myönsi, ja pelastajien bet 365 bonus vastaan ​​Freiburg, se varmasti ei ole vahvistettu. Sen sijaan kodin alkoi pelottomasti, mutta maalia ei aiheuttanut vaivaa Takashiho inuiittien eikä Alexander Meier lisätty neljästoista suoraan laukausta pysyä.


Toisaalta, vastasi Bas Dost ja Ivan Perišić, mutta myös ilman menestystä. Kymmenen minuuttia ennen loppua ensimmäisellä puoliskolla on jäljitelty Kevin De Bruyne, mutta kolmetoista minuuttia alkamisen jälkeen toinen oli jo muuttunut pisteet. Suuri pallo työtä eteenpäin osoitti Japanin Inui, joten jokaisen uistin muita pelaajia vastustajan ja rento tilaa Stefan Aigner, joka törmäsi bet 365 casino ruutuun ja ensimmäisen otsikkona tarkasti pitkälle alakulmassa maalin Diego Benaglio - 1: 0: nnen

Wards Thomas Schaaf oli myös hyvä mahdollisuus parantaa valtion, mutta vaikka sitä ei ole käännetty jopa 88. minuutin johtoon. Sitten lähetetään vasemmalta laatikkoon Marcel Schäfer tapahtui, että hän tapasi De Bruyneho vasemmalle jalkapallokengät, jotta bet365 live keväällä kaksi ottelua, teki hänen kolmas maalinsa.

Žádné komentáře:

Okomentovat