středa 15. dubna 2015

"Skandaali - UEFA on tehnyt kompromissin"

PSG on ilman Zlatan Ibrahimovic tänä iltana.
Ei suosittu ruotsalainen agentti.
- Tämä on törkeää. UEFA on tehnyt kompromissin, sanoi Mino Raiola Ranskaan Football.
Paris SG rikkoo yhdessä Barcelonan kotonaan Parc des Princes illalla puuttuu kotijoukkueen suurin tähti, Zlatan Ibrahimovic.


Ruotsin hyökkääjä on pois ensimmäinen kahdesta puolivälierissä kokouksen jälkeen hänet lähetettiin pois rematch Chelsea. Zlatan meni puuttumaan Oscar ja tuomarit Björn Kuipers ei epäröinyt vetää punaisen kortin. Karkotus oli kuitenkin arvosteli jälkikäteen kovasti Euroopan jalkapalloliitto UEFA, vielä päättänyt soveltaa shutdown.
"Hänen sydämensä oli noin räjähtää"
Haastattelussa France Football tänään tarkoituksena Ibrahimovic n agentti, Mino Raiola, uusi kritiikki UEFA.
- Tämä on törkeää. Zlatan teki mitään. Kun pelaaja saa suoran punaisen kortin hän saa pois päältä vähintään kaksi peliä. Nyt hän saa pois ottelussa. UEFA on tehnyt kompromissin. Se sai minut pettymään. Ei ollut aineen tuomion UEFA olisi pitänyt sanoa "tuomari oli väärä, olimme väärässä." On tärkeää huomata, että olet tehnyt väärin. Ei voi tehdä sitä voi koskaan kasvaa. Kun Ibrahimovic lähetettiin pois Stamford Bridge fussed hän ei ole mielessä, hän ei halua tehdä joukkue enemmän hermostunut. Hänen sydämensä oli noin puhkeamatta, mutta hän kontrolloi itse, sanoo Raiola mukaan Le 10 Sport.
"Siksi, että hän on ulkomaalainen"
Zlatan voi sen sijaan toivoa kaksinkertaistaa kokoukseen live palata Camp Nou, jossa ruotsalainen saa pelata uudelleen. Lisäksi on toivoa, että hän pelaa tämän viikonlopun liiga kokous viikonloppuna, kun PSG haki neljä peliä pitkä seisokki liigan CNOSF, Ranskan olympiakomitea, mikä tarkoittaa, että shutdown voidaan lykätä.
Se on vielä entisestään katkaisemista Raiola on tyytymätön.
- Olen tympääntynyt, mutta en ole yllättynyt. Oliko se ollut säännöllinen pelaaja oli tullut yhden ottelun keskeyttämistä. Mutta koska hän on ulkomaalainen, hän neljä peliä, sanoo agentti France Football.

Žádné komentáře:

Okomentovat