čtvrtek 9. dubna 2015

Hertha BSC - Bayern Mnichov

Bayern tulla Berliiniin tänä vuonna ensimmäistä kertaa, toivoen ei kestä - klo Olympiastadion itse soitti lopullinen meneillään kauden Mestarien liigan ja Saksan cupin. Mutta ensin tulee liigan kaksintaisteluun Hertha, valmentaja Pep Guardiola ja myöntää, että hänen joukkue ei ole moitteettomassa kunnossa ..

Münchenissä, tietenkin, jokainen toivoo Berliiniin katsoa kahdesti tällä hetkellä on kuitenkin katalaani strategi huolet heidän ylitseen. Se suuri sairas lahti. "Meillä on vain yksi vasemmalle ja yksi oikealle takaisin", totesi Guardiola, joka täytyy tehdä ilman perinteistä tukipilareista David Alaba ja kapteeni Philipp Lahm. "Alamme olla ongelma leveys työntekijä, koska tässä tilanteessa on vaikea kiertää", hän lisää.

Bayern tässäkin menettänyt jopa viimeisen ottelun Mestarien liigan perusteella Manchester City, joka sijoittui ensimmäinen, menettää 2: 3, ja toisaalta asiakkaat piti olla suuri osa kymmenen jälkeen ilman hotheaded Keski puolustaja Mehdi Benatii. Guardiola, ei kuitenkaan tee liikaa menettää Tiede ja päinvastoin kehui joukkueensa. "Menetimme, mutta pelaaja olen ylpeä", hän sanoi. "Pelasimme hyvin ja pidin miten me taistelimme - se mitä haluan nähdä jokaisessa pelissä."

Entinen Barcelona strategi kehui myös jatkuvuutta Bundesliigan kun hän sanoi: "Saksan liigan se on sama. En voi sanoa, että se olisi tylsää kilpailua, päinvastoin. Jokaisessa ottelussa meidän on taisteltava vaikea voittaa." Tästä huolimatta on kuitenkin puolustava mestari kärjessä mukava lyijyn ja harvat epäilevät, että kauden päätteeksi jälleen nosti mestaruus pokaalin.

Tässä vaiheessa on kuitenkin vaikutelma haavoittuva kuin koskaan, ja että Hertha haluaa käyttää - vaikka mielestäni Berliinissä, että laatu selviytyä Manchester City. "Se tulee olemaan taistelu David vastaan ​​Goljat" ei peitellä puolustaja Per Skjelbred, kun valmentaja Jos Luhukay paikantaa yksi pelaaja, joka pelkää eniten - on kokenut keskikenttäpelaaja Xabi Alonso.

"Vastaan ​​Bayern tarvitse tukkia keskikentän, muuten se täysin hallitsee Alonso", sanoi Luhukay käsitellä Espanjan edustaja. "Se on tyyppinen pelaaja, jonka kanssa tuntuu, että ottelu ansaitsee ehkä 200 kulkee. Kukaan muu Bundesliigan kanssa häntä tässä edes etäisesti lähellä."

Hertha yrittää rakentaa suorituskyvyn viime kaudella, kun taas kotona suosikki menetetty 2: 3, mutta hänen suorituskyky ansainneet monia commendations. "Sitten me pelattiin lähes täydellisesti" Luhukay myöntää, että hänen tiiminsä voisi todella kääntää jättiläinen Münchenissä pistettä täytyisi tehdä suorituskykyä yli sataprosenttisesti rajan.

Žádné komentáře:

Okomentovat