středa 11. října 2017

Djokovic ja Nadal muutti neljännesfinaaliin


"Nole" oli alussa ottelun ongelmia sitkeä vastustaja, joka palveli laatu, taitavasti muuttanut rytmi pelin ja usein ei ole harvinaista.
alusta lähtien toisen näytöksen kuitenkin Djokovic totesi peli alkoi hän perustuu hänen suosikki backhands pitkin vedettyjen viivojen ja ero saksalaiset onnistuivat muuttamaan brejkbaly.
Vuonna puolivälierissä kohtaavat osastolla Mariana Vajdu edelleen saksalaisen Tommyho Haasa.
35-vuoden veteraani Avauskierroksen viime maanantain käyttöön kuin kaksitoista Pariisin hiekkakenttä outclassed Venäjän Mikhail South 6: 1, 6: 1, 6: 3 ja ensimmäistä kertaa Pariisin eliittiin kahdeksan.Sen nykyinen huippu toisella Big Four tapahtumat olivat kahdeksan vuonna 2002 ja 2009.
Viimeisen Saksan ja neljännes yhden Pariisissa vuonna 1996 Michael Stich ja Bernd Karbacher. Haas, Stich ja legendaarinen Boris Becker ovat ainoat kolme saksalaista, jotka onnistuivat siirtymään kahdeksan parhaan joukossa kaikilla grandslam-turnauksissa. Nadal helposti
Rafael Nadal voittaa kautta täysivaltaisesti evän kun käyttöön kuin kolmen lyönnin Japonca keia Nišikoriho helposti kolmet 6: 4, 6: 1, 6: 3Samalla joukkue juhli syntymäpäiväänsä.
Seitsemän-mestari Pariisin punasaven oli paras Aasian pelaaja ongelmat vain ensimmäiset kun Nishikori pysynyt suosikki pitkällä ralleissa perustasosta eivätkä tehdä monia luontevasti virheitä.
alusta lähtien toisen näytöksen Nadal otti ohjat ottelun tiukasti käsissään, ja helposti eteenpäin eliitti kahdeksan, missä hän odottaa Stanislas Wawrinka.
Nadal sai päätyttyä kaksintaistelun järjestäjien syntymäpäiväkakun sanoilla "Hyvää syntymäpäivää" ja kukkakimpun.
"Olen iloinen, että olen oppinut päivän ottelussa kolme sarjaa.Vuonna tärkeät hetket pelasin aggressiivinen tarpeeksi ja pystyin auttamaan hallinnon ", sanoi espanjalainen, joka on vaikuttava kokemus Roland Garros 56: 1. miesten kaksinpeli - 4thpyöreä (kahdeksan):
Djokovic (Srb.aČH-1) - Philipp Kohlschreiber (nem.-16) 4: 6, 6: 3, 6: 4, 6: 4
Rafael Nadal (Sp.-3) - Kei Nišikori (JP-13) 6: 4, 6: 1, 6: 3
-7) 6: 7 (5), 4: 6, 6: 4, 7: 5, 8: 6
Tommy Haas (nem.-12) - Michail Južnyj (Rus.-29) 6 : 1, 6: 1, 6: 3 Novak Djokovic (Serbian-1) - Tommy Haas (Nro-12) / Tasapaino: 4: 3 Rafael Nadal Sparta-3) - Stanislas Wawrinka (CH-9) / Tasapaino: 9: 0 Tommy Robredo (Sp.-32)
Jo-Wilfried Tsonga (Fra-6) - Roger Federer (Švaj.-2) / WL: 3: 9

Žádné komentáře:

Okomentovat