středa 11. října 2017

Kucera: Klimanilla on suurin varauma henkimaailmassa


Bratislava. Valmentaja Karol Kučera oli iloinen kuin Martin Kližan masteroitu perjantain toisen kierroksen Roland Garros seitsemän kertaa voittaja Rafael Nadal, vaikka hänen seurakuntansa lopulta menetti 1: 3 sarjaa.
"Hän voitti ensimmäisen seitsemännen 6: 4. Se oli paras joukko, jonka olen nähnyt häntä leikkimään ", Kucher sanoi palatessaan kotiin. "Hän on ammuttu hänen kruunuaan ja voi palata hänelle milloin tahansa. Tähän suuntaan pitäisi liikkua hänen tennis - erinomainen Servis, uskalla kävellä eteenpäin. "Klizan viime vuoden harppaus
kippurassa kouluttaa lahjakkaita vasenkätinen syksystä 2010, kun hän oli kolmas sata maailman rankingissa. Viime kausi alkoi 117. sijalla ATP ja tänä vuonna 30.paikka.
"Klimolla on tällä kaudella hyvin vaikea tehtävä", valmentaja asetti Slovakian yksikön lähemmäksi. "Viime vuonna hän soitti vasta toukokuussa vielä haastaja, mutta lennon jälkeen hän zadařilo US Open, eteni kierroksen viimeinen ja pian sen jälkeen hän voitti turnauksessa Pietarissa. Hän oli syksyllä kolmekymppinen, ja ikään kuin rankingissa hän hyppäsi yhden tason. Hänen piti pelata raskia turnauksia johtavien maailman pelaajien kanssa. Hän ei ollut valmis siihen. Nyt hänellä on hieman halaus tenniskentillä. "Klimanilla on seitsemän voittoa tämän vuoden turnauksessa - neljätoista tappioita.Ottelussa Nadalilla hän kuitenkin vakuutteli itseään voivansa kestää jopa paras tennispelaaja.
"ottelu puolustava mestari osoitti myös meille, että nämä toimijat voidaan voittaa vain, jos lähes virheetön peli ensimmäiset toistuvina muissakin", sanoi Kucera. "Roland Garros -turnaus paljasti myös puutteet. Mitä meidän on tehtävä työtä. "Varaukset - Peli sähkökatkoksia
Kucera oli hänen uransa 1998 6. sija maailman rankingissa, voitti kuusi ATP-turnausta. Kliman johdollaan paransi leikkihuoneen teknisesti. He tekivät paljon räjäytyksiä, huoltoa, lentopalloa.
"Näen suurimmat varaukset nyt mentaalisella sivulla.Ma'alla on paljon helmiä ", lisäsi valmentaja.
"Roland Garros teki sen ensimmäisen kierroksen ottelussa amerikkalaisen Russellin kanssa. Hän oli sidottu ja ei voinut päästä siitä pitkään. Se tapahtuu hänen kanssaan kokouksissa vastustajien, jotka ovat rankingissa hänen tasolla. Hän tarvitsee enemmän otteluita, kokemusta. Hän ei halua kouluttaa. "
Kucera ei halua spekuloida, missä Klimanin rajat ovat tennistä. Tämän vuoden alussa he asettavat tavoitteen - pysyäkseen top 50: ssä. Suuren hyppyjakson jälkeen on välttämätöntä asettua laajemman kärjen väliin.Jopa valmentaja on motivoinut
Valmentaja Kucera toimii penkillä hiljaa, Kližan on kentällä joskus impulsiivinen. "Valmisteilla pärjäämme hyvin, vaikka minttuinen joskus kestää kauemmin hyväksymään neuvoja", hän lähestyi 39-vuotias valmentaja yhteistyöhön.
"Mutta ei minua, se ei ollut kouluttajia yksinkertaista." Kucera sinä Roland Garros ja muistutti uransa.
"kohokohta oli vuonna 2000, kun olin toinen kierros Centre Court hävisi neljä maailman ykkönen Amerikan ja Agassi lopullisessa Sete antoi hänelle kanarian", hän muistutti.
Tänä vuonna antaa parhaat mahdollisuudet Nadal, Djokovic, Federer ja musta hevonen näkee Wawrinka. "Valmentajana minulla on suuri motivaatio saada Kliman parhaan joukkoon", hän lisäsi. "Hänellä on oletukset."

Žádné komentáře:

Okomentovat