sobota 28. března 2015

Borussia Mönchengladbach - SC Freiburg

Borussia Mönchengladbach jälleen täpärästi voitti yhdellä maalilla ja pitää kolmannen sijan. Sen sijaan, Freiburg teki seitsemännen tappion kauden, ja on mahdollista, että kun pyörä putoaa takaisin putoaminen vyöhyke.

Freiburg viikonloppuna, ja kiitos hattutempun Nils Petersen, aivan bet365 selvästi voitti Frankfurtin. Mutta Colts johdolla Lucien Favreho, se on vähän eri kaliiperin vastustaja. Yksi niistä, jotka käytännössä alusta alkaen ottelun yrittää Vladimír Darida ym. osoittavat selvästi ensi viikolla čtyřiadvacetiletý keskikenttäpelaaja Patrick Herrmann.

Soitin, jonka tavoitteena varmistettu voittaako joukkue edellisellä kierroksella, yritti ensin loppuun ja sitten löysi itsensä one tilanteesta. Roman Burke oli kuitenkin onnistunut molemmissa tapauksissa. Myöhemmin hänen toinen peli klubi maagi Solar Stadium työnnetään Werder Bremen vierailevat Petersen, mutta tällä kertaa hänen tavoite jäi saavuttamatta nopeasti taukoja bet365 tunnustettu, koska rikkomisesta.

Kolmas kerta toden - salasana ottelua oli totta Patrick Herrmann täydellisesti. Vuonna 23 minuuttia se putosi potkia Branimir Hrgoty. Ja koska hän oli tuolloin jäänyt täysin yksin, voisi helposti päätyä maahan countermovement vierailevat maalivahti - 1: 0: nnen Sitten, kuin jos kotimainen hidastivat hieman ja ajattelin viikonlopun kaksintaisteluun Schalke.

Wards Christiana Streiche siksi syöksyä eteenpäin bet365 pelissä, mutta heillä oli myös pitää silmällä mahdollisia vastahyökkäyksiä, joista koko Saksan tietää, että yleensä vuonna varsa suorittamaan tuhoisa vastustaja. Mainitsemisen arvoista, siis loput ottelu ehkä vain yrittää nuori Nora Daehliho kenen kanssa vaan Yann Sommer neuvoi yhteensä levätä.

Žádné komentáře:

Okomentovat