sobota 28. března 2015

Hannover 96 - 1. FSV Mainz 05

Tiistain ottelussa kaksi kilpailevaa joukkuetta pitäisi olla hyvin tasapainoinen ja lopulta kaksi joukkuetta jaetaan kohdan jälkeen tuloksen jälkeen 1: 1. Hannover oli tässä ottelussa hieman paremmin koko ja varsinkin alussa ottelun vastustajansa pelataan kaikkiin suuntiin, jo 26 minuuttia meni johtoon. Vieraat Mainzin kuitenkin ajan mittaan enemmän ja enemmän osmělovali ja lopulta hävitti alle viisitoista minuuttia ennen loppua.

Hannover on taulukossa kahdeksanneksi voitto kaksikymmentäviisi pistettä, Mainz kuuluu kymmenes paikka kaksikymmentä kaksi pistettä. Kotimaan voisi saada johtoon jo 4. minuutin kun Joselu sai erillisiin vuotaa, mutta selkeän kannan vain osui jalka on vieras huoltajan Karius. Sama pelaaja sai joukkueen pian viisitoista minuuttia oli pelattu, mutta koska paitsiossa maalia ei tunnistettu.

Joselu ryppyiset netto uudelleen kaksikymmentä minuuttia, mutta tällä kertaa olin jälkeen kohtisuoraan nachytán puolustus paitsiossa ja tavoite eivät maksa niin bet365 uudelleen. Tästä hetkestä Ei yksi minuutti ja maalivahti Karius tällä kertaa ohittanut Jimmy Briand, mutta tässäkin tapauksessa avustaja erotuomari heilutti lippua hänen päänsä yli ja veräjä jälleen ei sovelleta. Vain 26 minuutin oli tavoite Briandin säännöllisesti.

Kun kulmapotkun vasemmalta meni maalivahdin Karius pallon reunalla alue ja siellä sen valmiiksi lepäsi vain Briand, joka kääntyi hänet maahan lähempänä tanko. Asiakkaat ensimmäinen ravisteli pelattuaan puoli tuntia, jonka jälkeen keskus Maleh oikealta virtaviivaistettu pallo livahtaa muutaman metrin ohi post de Blasis. Muutoksen jälkeen sivujen Mainz lisäsivät aktiivisuutta ja jopa 54 minuutin päässä vapaapotkun yli kaksikymmentäviisi metriä.

Potkaista tavallinen tilanne oli Geis, mutta kova laukaus vain soi vasemmalta ohi Zielerovy pyhäkkö. Viisi minuuttia myöhemmin, Mali pystyi rajoittamaan rangaistusalueen kipsi vyběhnutého maalivahti Zieler, mutta sitten hän puski pallon ulkopuolella kolme palkkia oikealla takana. Heti se voisi päättää toisella puolella taas Briand, mutta sen jälkeen ohitat Joselu fantastinen Karius tulla. Mainz onnistui tasoittaa vuonna 77. minuutti ja sen toiminnan ansainnut maalin.

Kun kaunis syöttö kahden puolustajien Hannover Vaikka Brosinski osuma lähietäisyydeltä vain ZIELER jalka, mutta pallo pomppi pois nabíhajícímu Elkin Soto ja yhden hän on lähettänyt yksitoista metriä keskellä avoimen häkki. Asiakkaat voivat kääntää kehityksen tämän kaksintaisteluun alle kymmenen minuutin lopusta, kun otsikon oikealta puolelta de Blasis Zieler ja kääntyi pallon hänen sormenpäillä kulmapotkusta. Viimeinen mahdollisuus tämän erittäin mielenkiintoinen kaksintaisteluun 86 minuuttia tulla kotiin Sobiech. Hän vietti leikkipaikka vain kahden minuutin kuluttua maalin suoraan oikealta puolella päätä kovasti, mutta Karius tunnetusti kesytetty pallon ennen maalilinjan.