pátek 3. dubna 2015

Kannattajien viha: "LIF käsitellään väärin"

Pettymys Leksand oli eilen yleistä.
Kun joukkue hävisi Malmö, ja menetti SHL paikka, meni kannattaja profiili Emil Nilsen ankara hyökkäys klubin johto.
- Haluan kertoa teille suoraan, että brändi Leksand IF on missh
Leksands IF on jälleen allsvensk jääkiekko yhdiste.


Kahden vuodenaikaa SHL, menetti Dala joukkue eilen vastaan ​​Malmön ratkaisevassa ottelussa pelata Ruotsin korkein liiga.
Pettymys Tegera areenalla oli jälkeenpäin suuri: betsson
Emil Nilsen, profiloitu kannattaja ja bloginpitäjä DT.se osallistui lähetystä presidentti Anders Holst, ja jossa hän arvosteli miten Yhdistyksen asioita hoitaa.
- Haluan kertoa teille suoraan, että brändi Leksand IF väärin. Saat ehkä 30 prosenttia kannattaa. Se ei muuta kiinnostusta ympäri maata rahaa riittävän hyvä tapa saada osuma tarpeeksi hyviä pelaajia.
- Toivo, se hylätään pelaaja, se tulee takaisin, se ei ole millään tasolla ammattimaisesti. Se ei anna hyvää kuvaa ulos iso sponsoreita. Se ei huolta sponsoreita olet, et toimi tarpeeksi kärsiä uusia.
Vaikka Nilsen arvosteli Holst, sekä koko seuran johto, vietetään Malmö, että kahdeksan vuoden jälkeen ulkopuolella alkuun divisioona oli lopulta takaisin.
- Ei pitäisi olla mitään Skåne Muppets meidän jään ja halailu ja spray samppanjaa. Se on kaukana kunnossa. On selvitetty! Sen on oltava uusia ihmisiä. Se on tehtävä ihmisille, molemmat noin joukkue, toimistossa ... ja ehkä jotkut hoitajat sanoo myös Nilsen.
Lose 30000000
Leksand on nyt alkanut prosessi saada takaisin SHL - lisaa : Vedonvälittäjä
Sopimus useita tähtiä, kuten Johan Ryno, Oscar Alsenfelt ja Mattias Ritola, louhitaan klubin putoaminen.
- Jokaisella on periaatteessa SHL lausekkeita, sanoo Leksand n urheilujohtaja Tore Jobs.
Leksand toimitusjohtaja Kjell Kruse sanoo, että seuran lisäksi menettää useita miljoonia.
- Luulisin, että menetämme 30 miljoonaa kruunua liikevaihdolla mitattuna, sanoo Kruse.
- Sitten teimme vertailun ajassa taaksepäin, kun olemme pelannut Valioliigassa ja se vaikuttaa paljon vähemmän kuin luulet, todella. Samaan aikaan on erilainen pelata SHL vaikka meillä on nyt mahdollisuus rakentaa jotain uutta, joka kestää yli säsong.andlat, hän sanoo DT: n televisiolähetyksessä puheenjohtaja Anders Holst.

Žádné komentáře:

Okomentovat