čtvrtek 9. dubna 2015

Werder Brémy - SC Paderborn

SC Paderborn ville bli beholdt i tilfelle til å vinne cupen i synet sprosser. En nest siste mot Brémám trepunkts gevinst absolutt ikke urealistisk.

Hansabyen i løpet av uken skjedde interessant rokade. Først kom nederlaget i Hamburg, noe som sikrer at flyttet tabellen foran Werder. Senere ble det klart at for tiden šestigólový skytespill Franco Di Santo vondt så dårlig at han blir satt på sidelinjen frem til slutten av dette kalenderåret. Og deretter signert trener Viktor Skripnik sammen med sin assistent Thorsten Frings ny profesjonell kontrakt, som utløper i tre år.

"Vi er svært fornøyd med at vår ledelse mener klubben. Vår forbindelse med Werder var og er veldig sterk, og derfor vil vi gjøre alt vi kan for å vinne re-startet. Det viktigste nå er å raskt forlate gli posisjon. Og så i det videre arbeidet, "sa den ukrainske treneren, som for et tiår siden hjalp hans prestasjoner på banen for å vinne en ligatittel og DFB-Pokal. more: http://uni-no.com/

. Oppgave nr 1 er: slå Paderborn. "De har for tiden spiller veldig godt og har en god lagånd. De er godt innøvd, og kan spille en fet angrepsfotball. Bare nummer seksten poeng, som så langt har klart å holde fortjener stor respekt. Vårt mål vil være å finne den rette balansen mellom defensiv og offensive operasjoner, "la han til tilegner coach.

Også, rookie trener for Bundesliga, André Breitenreiter, vil måtte klare seg uten en av de viktigste aktørene. Styret vil ikke være i stand til kaptein Uwe Hünemeier, men treneren tror fortsatt på suksess for laget sitt: ". Selvfølgelig ønsker vi å vinne kampen må imidlertid Bremen vinne og i tillegg vil sikkert Men jeg vil dra nytte av det faktum at de spiller hjemme."

Paderborn er fortsatt den mest hyggelig bet365 bonus og Vervekode overraskelse av sesongen. På de gode resultatene og stadig fremhever Breitenreiter. Og rettmessig, fordi hans kostnader kan balanseres rival selv de største favorittene. Tross alt, klarte å score en uavgjort med Leverkusen og siste runde av Dortmund. Utenfor dem selv om de betydelig mindre enn i den innenlandske Benteler-Arena, men mot Werder Bremen sjanse til å score vil sikkert ha.

Žádné komentáře:

Okomentovat