pátek 3. dubna 2015

Päteviä suuri kilpailu - voi Nobba

Unelma With Me N.L. päteviä Olympitravet.
Jos Lutfi Kolgjini voisi valita, he olisivat hylätä kutsun. Mutta se ei ole se, joka tekee päätöksen.
- Adrian voi valita, se on hän ja hänen äitinsä, joka omistaa hevosen. Adrian ottaa yhä enemmän vastuuta ja joka sisältää tietysti yhteensopivuuden hevosia, sanoo Lutfi Kolgjini ja TV12.
Unelma With Me N.L. voitti prinssi Carl Philip Ruotsin Juhlavuoden Cupin ja päteviä Olympic Trot. Mutta suora kysymys Lutfi Kolgjini päättäisi aloittaa hevonen Olympiaravit lopullinen hän vastasi ehdottomasti ei. Mutta hevonen omistaa Adrian Kolgjini ja hänen äitinsä, ja juuri he tekee lopullisen päätöksen.

- Hän voi valita, se on hän ja hänen äitinsä, joka omistaa hevosen. Adrian ottaa yhä enemmän vastuuta ja joka sisältää tietysti yhteensopivuuden hevosia, sanoo Lutfi Kolgjini ja TV12.
Viisivuotias ori oli toinen vaihtoehto, takana Hans-Owe Sundbergin Charrua Forlan V75-6. Lutfi Kolgjini haastoi alusta alkaen ja otti kärki ennen Viking Va Bene. Suosikki Charrua Forlan sitten tuli ulkopuolelta. "Pepin" tenderised hänelle muutaman kerran kilpailun aikana ja loppusuoralla pidetään unelma With Me NL etäisyys ilman suurempia ongelmia ja voitti 1.10,0 / 1640 auto.
Oli esteellinen jälkeen mellakoiden levinneisyys. Lisaa: Betsafe blogi
Iso puheenaihe aikana V75-rodut olivat esteellisyydestä Young Farmer Joel Uhrberg pyörä. Lars "kakkonen" Nilsson Minneslopp rig oli ensimmäisenä maaliin, mutta måldomarnämnden katsoi, että tunkeutui kunnes päälle venyttää ja siten ne hylättiin.
- Me disqualifies Joel Uhrberg sillä kun he tulevat kotiin venyttää kun hän istuu takana Ville Karhulahti hevonen ja sitten hän menee ja antaa vähän push kamppeet ulkopuolella. Ja näin hän luo kuilua hän tulee ulos ja voittaa tuskin. Muuten katsovat måldomarnämnden että hän jää taakse Ville Karhulahti ja sitten ei voi voittaa kilpailun. Joten tämä liikkumavaraa antaa hänelle voittaa etu, sanoo kansallisten tuomareiden Per-Olov Grannas ja TV12.
- Voin myöntää, että se oli hieman tungosta, mutta mukaan minulle ei ole mitään pesua, ehdottomasti ei, kertoi Joel Uhrberg vuonna TV12 suoraan kisan jälkeen.
Mr. Looba Looba oli ensimmäinen tavoitteet ja sai voiton.
Adielsson valmistunut V75 line
Yksi D'vastannut suosikki syrjäytymisen V75-1 ja pyöreä suosikki - Edge Boko - ei ollut mitään ongelmaa voittaa V75-2. Bellfaks vei kylmäverinen rotu jälkeen mukava kuljettaja vaivaa Mikael J Andersson ja Erik Adielsson valmistunut V75 peliä, kun hän voitti Indigious jälkeen erittäin hieno viimeisellä kierroksella. Lisaa: Nordicbet blogi

Žádné komentáře:

Okomentovat