pátek 3. dubna 2015

Lennartsson karjuu: "Olemme valovuoden jäljessä"

Göteborgissa. Koska uusi valmentaja IFK Göteborg haluavat Jörgen Lennartsson että klubi olisi asetettava etusijalle investoinnit teknisiä keinoja kehittää jalkapalloa toimintaa. Aikanaan hän uskoo, että Blåvitt täytyy olla koko ajan video valmentaja sekä ensimmäinen joukkue ja yliopistomaailmassa.
- Olemme valovuoden jäljessä ruotsiksi jalkapalloa, kun se tulee nämä tiedot, sanoo Lennart Petersson.


Takaisin otsikoihin sanoo Jörgen Lennartsson Ruotsin jalkapallo on kaukana, kun se tulee mahdollisuus käyttää teknisiä välineitä käytettävissä parantaa jalkapallo koulutusta ja palautetta soittimet sekä koulutukseen ja otteluissa.
- Jos me puhumme Valioliigan puhumme seurojen kymmenen ihmistä, jotka työskentelevät sen kanssa ja puhumme planeetan, joka on lähempänä omaa jalkapalloa, joten meillä on vielä kaksi tai kolme ihmistä seurat voidaan pitää vähemmän kuin meidän, mutta on taloudellinen vahvuus, joka on täysin erilainen, sanoi Lennartsson.
Seeing on parempi kuin puhuminen
Tämän päivän kansainvälisessä jalkapallo taitoja alalla suurten, Jörgen Lennartsson antaa esimerkin, että Cardiffin yliopiston on kolmivuotinen koulutus "Sports Science jalkapallon analyysi". IFK: n valmentaja haluaisi käyttää tätä tietoa määrittää niiden sisällön ottelussa tiedotustilaisuuksia lisää kuvia.
- Sitten voimme analysoida, mitä todella tapahtuu jalkapallo-ottelu, ei mitä on subjektiivinen tunne pelin jälkeen, oliko se hyvä vai huono riippuen jos sinulla voitti tai hävisi. Mutta mielestäni on suurin voitto on yksilötasolla, antaa pelaajille henkilökohtaista palautetta ja palautteen paljon paremmin. Koulutus vaikutus on paljon suurempi, kun voi katsella näitä sekvenssejä pelaaja, kuin vain puhua siitä.
Hän väittää, että tämä kehitys on tärkeää klubin lahjakkuutta.
- Voimme puhua teknistä koulutusta esim. On selvää, tennispelaaja ampua, kun hän tekee palvella, miten hän toimii teknisesti kanssa ratsian hänen palvella? Sen pitäisi olla yhtä selvää jalkapalloilija harjoitella volley ampui teknisesti elokuva. On oltava klubi itsetunto ovat paljon, paljon ennen pelaaja tulee ensimmäinen joukkue.
Yhteistyö urheilulukio
IFK Göteborg aikana preseason ensimmäistä kertaa käytetty GPS pelaajat kerätä tietoa koulutuksesta, joka antaa vaikutusta.
- Haluamme saada polttava hyötysuhde, puhdas sydän vaikutus, mutta haluamme myös saada sprintti kestävyyttä, nopeutta vaikutus, joka tekee useita rotuja eri reiteillä maksiminopeudella. Lukemalla mitä erilaisia ​​liikunta antaa, olemme löytäneet hyvän tason antanut meille molemmille.
Joukkue on myös ensimmäinen ottanut apua Idrottshögskolans fyslab päälle Katrinelundsgymnasiet. Mutta kun se tulee video analyysi, klubi on toistaiseksi vain osa-aikainen työntekijä, joka leikkaa pois ottelu sekvenssit Jörgen Lennartsson päättänyt käyttää sen uudelleen. Blåvitt valmentaja on puhunut Roger Rönnberg miten Frölunda toimii kuvaamisen ja analysoinnin koulutusta ja ottelu on jääkiekko ennen jalkapalloa Ruotsissa, sanoo Lennart Petersson.
- Olen puhunut paljon Mats (Branch) tästä ja olemme täysin samaa mieltä seuraavan askeleen meidän täytyy tehdä, on, että meidän on kehitettävä, että osa. Tavoitteenamme on ehdottomasti, että meillä pitäisi olla koko ajan video valmentaja. Useimmissa. Aluksi yksi työskentelevä-tiimi ja akatemia yhdessä, mutta laajemmin, niin pitäisi klubi eurooppalaiset tavoitteet ja akatemia, jotka pyrkivät kouluttaa pelaajia, on yksi akatemian ja yksi ensimmäinen joukkue. On valtava parantamisen varaa koulutukseen tässä.
Jos ensi vuoden budjetin
Lennartsson on täysin tietoinen siitä, että on luonnonvara, ja uskoo, että Ruotsin seurojen on löytää uusia tuloja kiivetä Euroopan ranking. Ottaa resursseja hyödyntää teknologisia välineitä on yksityiskohta lähestyä kilpailuun.
Samalla hän uskoo, että se voi olla hyödyllistä uudelleen priorisoida resurssien saatavilla tänään, koska hän uskoo tämän olevan niin tärkeä osa koulutuksen pelaajia.
- Tiedän, että Hans Backe kun hän oli (New York) Red Bulls vei pelaaja on budjetti laadun parantamiseksi tämän työn, on toinen video valmentaja. Voisimme varmasti tehdä uudelleenpriorisoinnin. Mutta ehkä se on helpompaa ennen talousarvion 2016.

Žádné komentáře:

Okomentovat